Geld lenen voor verhuizing

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Veel klanten kloppen bij ons aan, omdat ze bijvoorbeeld rekeningen niet meer kunnen betalen. Maar dat hoeft niet, u kunt bij ons bijvoorbeeld ook geld lenen voor verhuizing. Wij zijn geen bank, maar klanten kunnen toch met zekerheid bij ons lenen. Wij hebben jaren ervaring en duizenden tevreden klanten zijn u voorgegaan. Iedereen kan bij ons terecht, zelfs als u weinig inkomen heeft of een BKR-notering. Dit komt omdat u bij ons alleen kunt lenen met een borg. Deze borg geeft aan ons de zekerheid dat u de lening terug kunt betalen. Hierdoor kunnen wij aan iedereen lenen.

 

Binnen 24 uur geld lenen voor verhuizing

Een ander voordeel van lenen met een borg is dat u erg snel het bedrag kunt ontvangen. Normaal hebben onze klanten al binnen 24 uur het bedrag dat ze willen lenen. Een aanvraag kunt u thuis invullen, zodat u niet onnodig uw huis uit hoeft. U wordt daarna opgebeld door een van onze experts, die bekijkt uw aanvraag en doet u een bod. U hoeft alleen uw huis uit wanneer u akkoord gaat, u bezoekt dan een van onze vele locaties. Hier ontvangt u het afgesproken bedrag, ondertekent u het contract en overhandigt u de borg. Wanneer u de afspraken bent nagekomen, dan krijgt u altijd uw borg terug na de looptijd van de lening. De looptijd van de lening kunt u trouwens zelf kiezen.

 

Wat kan ik gebruiken als borg

Voor geld lenen voor verhuizing kunt u veel verschillende artikelen gebruiken als borg. De borg moet meer waard zijn dan 1000 euro, maar u kiest zelf het artikel. Veel klanten kiezen voor een scooter, horloges, sieraden en elektronica. De waarde wordt bepaald met een gerenommeerde lijst, zo kunnen wij garanderen dat dit op een eerlijke manier wordt gedaan. U kunt bij ons minimaal 1000 euro lenen, een maximumbedrag hanteren wij niet. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor verhuizing [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]