Geld lenen voor vakantie

Geld lenen voor vakantie

Allemaal houden we er wel van om op vakantie te gaan, of het nu ver weg is of dichtbij. Feit is dat het gaan op vakantie normaliter niet gratis is. Wilt u er graag even uit, maar heeft u het geld er niet voor? Dan kan geld lenen voor vakantie uitkomst bieden. Het is uiteraard niet bepaald fijn om achteraf de rekening gepresenteerd te krijgen van hoge rentekosten. Dan kunt u altijd terecht bij Contantgeldnodig.nl, waar u geld kunt lenen op een heel voordelige manier.

 

Geld lenen voor vakantie kan vanaf 1000 euro

Geld lenen voor vakantie zorgt ervoor dat u op vakantie kunt gaan met uw vrienden, gezin, of gewoon lekker alleen. Waar u heengaat, dat bepaalt u zelf. Doordat u bij ons geen maximumbedrag kunt lenen, is elke bestemming denkbaar. De enige voorwaarde die we hebben is dat uw onderpand wel een minimaal bedrag waard dient te zijn. Vanaf 1000 euro kunt u bij ons verpanden. Dit houdt in dat u een eigendom aan ons overdraagt en daar een bedrag in ruil voor ontvangt. Zodra u weer in de gelegenheid bent om uw goed terug te kopen, geven we dit graag weer aan u mee.

 

Vrijblijvend aanvragen

Lijkt deze vorm van lenen u interessant? Dan is het mogelijk vandaag nog een aanvraag te doen. Omdat het geheel vrijblijvend is, zit u dus nergens aan vast. Geef aan welk bedrag u wilt lenen, wat u precies wilt verpanden en hoelang u dit wilt. De periode kunt u zelf bepalen. U kunt al bij ons terecht vanaf een verpandperiode van een week. Maar ook langer dan een jaar is mogelijk. Zodra uw aanvraag bij ons binnen is gekomen en beoordeeld, wat we doorgaans binnen 24 uur doen, nemen we contact met u op. Gaat u akkoord? Dan komt u bij ons langs voor het in orde maken van de overeenkomst. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor vakantie