Geld lenen voor uitbouw

Wordt uw huis te klein, bijvoorbeeld omdat er een kind op komst is? Of gewoon omdat u zelf meer leefruimte wilt hebben? Dan kan het laten maken van een uitbouw een uitkomst zijn. Veel mensen kiezen hiervoor, omdat ze zo in hun huidige woning kunnen blijven wonen. Het laten bouwen ervan is echter niet gratis. Het kost vaak vele duizenden euro’s om zoiets te realiseren. Wilt u daarom geld lenen voor uitbouw? Dan is dat een goede mogelijkheid om aan het gewenste bedrag te komen. Tenminste, als u gebruikmaakt van de diensten van Contantgeldnodig.nl.

 

Zonder hoge kosten geld lenen voor uitbouw

Uiteraard kunt u ook bij een bank aankloppen als u geld nodig hebt. Feit is echter dat het vaak niet meevalt om bij een bank een lening af te sluiten. Hij kan zelfs geweigerd worden, bijvoorbeeld als blijkt dat u niet kunt voldoen aan uw financiële verplichtingen. Bij ons werkt dat geheel anders. U heeft een onderpand nodig dat u aan kunt bieden, zoals een elektrische fiets, een waardevolle ring of iets anders waardevols. De minimale waarde ervan dient 1000 euro te zijn. Als het daaraan voldoet, kunt u werkelijk alles aanbieden. Via ons betaalt u ook nooit hoge rentekosten. Slechts administratiekosten en eventuele stallingskosten krijgt u mee te maken, wat altijd een gering bedrag is.

 

Vandaag al aan de slag

Wilt u vandaag nog geld lenen voor uitbouw? Geen probleem. Een lening kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Wat u daarvoor dient te doen, is het gebruikmaken van de online tool op deze website. Selecteer het bedrag dat u nodig heeft, hetgeen u wilt verpanden en de termijn die u wenst. Aan de hand van het onderpand zullen we een waardebepaling uitvoeren, waarbij we gebruikmaken van gerenommeerde koerslijsten. Al binnen een dag nemen we contact met u op en vertellen we u wat u voor uw onderpand kunt krijgen, en dus de hoogte van het bedrag dat u kunt lenen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor uitbouw