Geld lenen voor studeren

Geld lenen voor studeren – Wie tegenwoordig gaat studeren, moet daar vaak veel geld voor betalen. Niet iedereen heeft het geld voor een studie op de bank staan. Dat wil echter niet zeggen dat daarmee uw kansen op studeren zijn verkeken. U kunt namelijk op veel manieren aan geld komen. Bij ons kunt u snel geld lenen voor studeren. U kunt bij ons namelijk spullen komen verpanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waardevolle elektronica, sieraden maar ook auto’s. Wanneer u uw auto bij ons komt verpanden, hoeft u deze niet achter te laten. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw auto. Ook betalen wij uw vaste lasten van de wagen zolang u deze aan ons verpandt.

 

Geld lenen voor studeren was nog nooit zo eenvoudig

Geld lenen voor studeren – Wanneer u snel geld nodig heeft, kunnen wij u dit bieden. U kunt via het formulier elders op deze site een aanvraag bij ons indienen. Wij laten u binnen een dag weten of wij uw goederen accepteren en zullen u een bod uitbrengen. Het staat u vrij om dit bod te accepteren of om het te weigeren. U bent namelijk nergens toe verplicht wanneer u bij ons een aanvraag indient. Accepteert u ons bod, dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen. U kunt hier het geld contant ontvangen of kiezen voor een spoedoverschrijving via de bank.

 

Na terugbetaling krijgt u uw goederen weer terug

Wanneer u bij ons een lening afsluit, heeft u een week tot meer dan een jaar de tijd om het bedrag weer aan ons terug te betalen. Als u uw lening heeft afgelost, krijgt u uw goederen uiteraard weer terug. Wij hopen dat wij u van dienst zouden mogen zijn. Wanneer u snel geld wilt lenen, kunnen wij heel veel voor u betekenen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor studeren