Geld lenen voor schulden

Geld lenen voor schulden – Heeft u nog rekeningen openstaan die binnenkort moeten worden betaald? Dan kunt u bij ons geld lenen voor schulden. Dit klinkt misschien vreemd in de oren, maar het is belangrijk om uw schulden niet te laten oplopen. Bij ons kunt u spullen verpanden en wij kunnen u meteen geld uitkeren. Hoe gaat dit in zijn werk? U kunt elders op deze site een formulier invullen waarop u kunt aangeven wat u bij ons wilt verpanden. Wij accepteren alleen goederen met een minimale waarde van duizend euro. Binnen vierentwintig uur laten weten of wij u geld kunnen lenen. Wij doen dit door u een bod uit te brengen. U bent vrij om dit bod te accepteren of om het af te slaan. U zit bij de aanvraag namelijk nergens aan vast.

 

Wilt u kort geld lenen voor schulden?

Geld lenen voor schulden – Wanneer u binnen een paar dagen geld nodig heeft om bepaalde rekeningen te betalen, kunt u bij ons geld lenen. Wij nodigen u, als u ons bod heeft geaccepteerd, uit om bij ons pandjeshuis langs te komen. Hier kunt u een spoedoverschrijving laten plaatsvinden of kiezen om het geld contant te ontvangen. Zo kunt u binnen een paar dagen over het geld beschikken waarmee u uw nood kunt ledigen. Wij helpen u graag.

 

Wij kijken niet naar uw BKR-registratie

Als u bij ons geld komt lenen om uw schulden te betalen, zou het raar zijn dat wij uw aanvraag zouden weigeren vanwege uw schulden. Wij kijken daarom niet naar uw BKR-registratie. Wij kijken alleen naar de goederen die u inbrengt. Zijn deze van waarde, dan keren wij u geld uit. U heeft vervolgens een week tot een jaar de tijd om het geleende bedrag weer aan ons terug te betalen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor schulden