Geld lenen voor paard

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Geld lenen voor paard – De paardensport is geen goedkope hobby en vandaar dat extra geld altijd welkom is. Mocht u onze hulp willen voor het geld lenen voor een paard, dan kunt u bij ons een aanvraag indienen om goederen te verpanden. Wij kunnen, als wij uw goederen accepteren, u snel voorzien van geld. Wij keren minimaal duizend euro uit. U heeft vervolgens een week tot een jaar de tijd om ons terug te betalen. Tot die tijd blijven wij eigenaar van de spullen die u bij ons heeft ingeleverd. Heeft u ons helemaal terugbetaald, dan krijgt u uw goederen weer terug. Contant geld regelen was nog nooit zo eenvoudig.

 

Hier kunt u geld lenen voor paard

Geld lenen voor paard – Als u snel geld nodig heeft, kunt u bij ons een aanvraag indienen. U kunt bij ons allerlei spullen verpanden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een computer, waardevolle sieraden of zelfs een auto. Als u uw auto bij ons aanbiedt, hoeft u deze niet bij ons achter te laten. Wij worden namelijk enkel op papier eigenaar van de wagen. U kunt de auto dus gewoon blijven gebruiken en wij betalen ondertussen uw vaste lasten. U krijgt van ons minimaal duizend euro wanneer wij uw bod accepteren. Wij hanteren geen maximumbedragen.

 

Ook met een BKR-registratie bent u van harte welkom

Bij ons kunt u snel en veel geld lenen wanneer u waardevolle spullen bij ons aanlevert. Wij kijken daarom ook niet naar een eventuele BKR-registratie. U bent daarom van harte welkom om een aanvraag bij ons in te dienen. Als wij u een bod uitbrengen, zit u nergens aan vast. U bent vrij om dit bod weigeren. Accepteert u het echter, dan kunt u uw volgende aankoop meteen financieren. Wij hopen daarom ook dat wij u binnenkort een keer zouden mogen helpen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor paard[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]