Geld lenen voor loods

Geld lenen voor loods  – Zoekt u naar een plek om uw spullen op te slaan, maar heeft u niet voldoende geld? Bij ons kunt u geld lenen voor loods. Wij zijn geen bank, maar hebben al vele klanten geholpen met een lening. Duizenden klanten zijn u voorgegaan en naar alle tevredenheid. Het minimumbedrag voor een lening is 1000 euro, wij hebben geen maximumbedrag. Wij werken niet hetzelfde als een bank, want bij ons leent u met een borg. Lenen met een borg heeft als voordeel dat u ook kunt lenen met een BKR-notering, of als u weinig inkomen heeft.

 

Ook geld lenen voor loods als ondernemer

U kunt ook bij ons geld lenen voor loods als u ondernemer bent. U kunt vele verschillende artikelen als borg gebruiken, zolang de waarde minimaal 1000 euro is. Particulieren gebruiken artikelen zoals voertuigen, luxe artikelen en sieraden. Als u een ondernemer bent, dan kunt u denken aan een voorraad of een bedrijfswagen. Het is gebruikelijk dat wij de borg bewaren tijdens de looptijd van de lening, er zijn hier een aantal uitzonderingen op. De looptijd van een lening kunt u zelf bepalen, dit kan al vanaf een week.

 

Een auto gebruiken als borg

Als u een auto, of bedrijfswagen wilt gebruiken als borg, dan heeft dit enkele voordelen. U wordt bijvoorbeeld vrijgesteld van het betalen van wegenbelasting en de verzekering. Een auto is een van de artikelen die wij niet per se hoeven te stallen tijdens de lening. U kunt hierdoor nog gewoon gebruik maken van het voertuig. Wat u ook wilt gebruiken als borg, de eerste stap is altijd een aanvraag indienen. Dit kunt u doen door de online vragenlijst in te vullen. U hoeft hierbij alleen noodzakelijke vragen te beantwoorden. U geeft bijvoorbeeld aan hoeveel u wilt lenen en wat u als borg wilt gebruiken. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op en leggen u de volgende stappen uit. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor loods