Geld lenen voor landbouwgrond

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Geld lenen voor landbouwgrond

Geld lenen voor landbouwgrond – Wilt u geld lenen voor landbouwgrond, maar heeft u moeite om een lening te krijgen? Wij zijn geen bank, maar kunnen u wel helpen met een lening. Omdat wij geen bank zijn, werken wij ook iets anders. U kunt bij ons alleen lenen met een borg, maar dit heeft diverse voordelen. Zo kunt u al binnen 24 uur geld bij ons lenen, dit is veel sneller dan bij een bank. Ook kunt u bij ons lenen terwijl u weinig inkomen heeft, of een BKR-notering. Dit zijn vaak de redenen dat een bank u geen lening wil verstrekken.

 

U bepaalt de looptijd bij geld lenen voor landbouwgrond

Een ander voordeel is dat u zelf de looptijd bij geld lenen voor landbouwgrond bepaalt. U kunt voor een korte tijd bij ons verpanden, bijvoorbeeld 1 tot 4 weken. Maar wanneer u langer wilt lenen, dan is dit ook mogelijk. Zo kunt u ook voor langer dan een jaar bij ons lenen. Tijdens de looptijd van de lening slaan wij de borg op. Zolang u alle afspraken nakomt, kunt u achteraf altijd weer de borg ophalen.

 

Een borg moet minimaal 1000 euro waard zijn

De enige eis die wij aan een borg hebben is de waarde, die moet minimaal 1000 euro zijn. Dit komt omdat het minimumbedrag voor een lening minimaal 1000 euro is. Heeft u een hoger bedrag nodig, dan is dat ook mogelijk. Het is goed mogelijk dat u diverse artikelen thuis heeft die u als borg kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld voer- en vaartuigen, uw inboedel, kunst en zelfs onroerend goed gebruiken als borg. Heeft u interesse om bij ons te lenen, dan kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen. Dit kunt u doen door de online vragenlijst in te vullen. Wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen met een bod. Tijdens dit gesprek kunt u ook uw vragen stellen en maken wij een afspraak om alles af te ronden. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor landbouwgrond [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]