Geld lenen voor kerst

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Geld lenen voor kerst

Kerst is voor veel mensen een periode om naar uit te kijken, maar die ook voor veel stress kan zorgen. Het is een periode die veel geld kan kosten en kadootjes kopen kost veel tijd. Heeft u niet voldoende geld op uw rekening, dan kunt u bij ons geld lenen voor kerst. Wij zijn geen bank en geld lenen werkt bij ons iets anders. Wanneer u een borg heeft, dan kunt u bij ons geld lenen. De borg bewaren wij tijdens de looptijd van de lening, heeft u alles afbetaald, dan haalt u de borg weer op.

 

Binnen 24 uur geld lenen voor kerst

Geld lenen voor kerst met een borg heeft veel voordelen. Zo is het voor onze klanten mogelijk om al binnen 24 uur het te lenen bedrag te ontvangen. Wij doen namelijk geen onderzoek naar uw inkomsten en uitgaven en gebruiken het BKR-register niet. Bij banken is dit vaak anders, zij hebben veel regels opgesteld voor leningen. Maar bij ons is uw borg voldoende om aan u geld te lenen. U kunt minimaal 1000 euro lenen, meer is ook geen probleem. U bent degene die bepaalt hoelang de looptijd van de lening is. Wij verstrekken korte leningen van enkele weken, maar u kunt ook langer dan een jaar lenen.

 

U kunt bijna alles thuis regelen

U kunt bijna alles zelf thuis regelen voor een lening. Een aanvraag kunt u gemakkelijk online invullen met de vragenlijst. Hierna bellen wij u op met een bod, dit doen wij normaal binnen een werkdag. Het staat u vrij om een bod te weigeren, of te accepteren. U hoeft ons alleen te bezoeken wanneer u akkoord gaat. Op een van onze locaties kunt u dan de borg overhandigen en het contract tekenen. U kunt ervoor kiezen om hier het bedrag contant te ontvangen. Maar wanneer het makkelijker is, dan kunnen wij het ook met een (spoed)overboeking naar u overmaken. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor kerst [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]