Geld lenen voor grote uitgave

[vc_row][vc_column][vc_column_text]In ons leven maken we het allemaal wel een keer mee dat er een grote uitgave gedaan moet worden. Denk aan een koelkast die kapot is gegaan, of juist het aanschaffen van uw eerste meubels. Het kopen van een auto en het afsluiten van een hypotheek horen hier ook bij. Kortom, het leven kan kostbaar zijn. Heeft u het geld er momenteel niet voor om een uitgave te doen die zo hoog op uw prioriteitenlijstje staat? Geen probleem, want bij ons kunt u namelijk geld lenen voor grote uitgave. Dat bieden we u aan zonder het hoeven te betalen van een hoge rente. Bij ons betaalt u alleen een klein bedrag aan administratiekosten en eventuele stallingskosten.

 

Geld lenen voor grote uitgave start met vrijblijvende aanvraag

Geld lenen voor een grote uitgave maken we graag voor iedereen zo toegankelijk mogelijk. Daarom vindt u op onze site een aanvraagformulier. Dat is dé manier om vrijblijvend een aanvraag bij ons neer te leggen. U ontvangt al binnen 24 uur van ons een reactie met de hoogte van het bedrag dat u kunt lenen. En u kunt dan zelfs dezelfde dag nog over het geld beschikken. Het enige dat noodzakelijk is, is het aanbieden van een onderpand. U kunt denken aan kostbare sieraden, elektronica of andere zaken. Voorwaarde is dat uw goed minimaal 1000 euro waard is.

 

Gegevens die we nodig hebben

Bij ons kan het aangaan van een lening zonder dat we uw financiële situatie doornemen. U hoeft ons geen andere gegevens te doen toekomen dan die te maken hebben met uw onderpand. Denk in het geval van een auto aan het model, merk, kenteken en kilometerstand. Op basis van deze gegevens bepalen we namelijk het bod dat we u kunnen doen. Voeg ook foto’s toe, zodat we er letterlijk een goed beeld bij krijgen. Is alles compleet? Dan kunt u mogelijk vandaag nog het overeengekomen bedrag contant in handen of op uw rekening gestort krijgen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor grote uitgave[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]