Geld lenen voor een restschuld

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als u een woning verkocht heeft, kan het voorkomen dat deze beneden de vraagprijs is verkocht. Omdat u soms geen andere keuze heeft, stemt u in met verkoop. Echter is het wel zo dat u vervolgens met een restschuld komt te zitten. Een schuld die behoorlijk kan oplopen. Zoekt u naar een manier om deze schuld te financieren? En betaalt u liever geen hoge rentekosten? Geld lenen voor een restschuld kan altijd bij Contantgeldnodig.nl. 24 uur per dag kunt u een aanvraag doen. U kunt zelfs al binnen een dag het benodigde bedrag ontvangen om de restschuld te betalen. Hoe? Door middel van verpanden.

 

Zonder problemen geld lenen voor een restschuld

Geld lenen voor een restschuld doet u dus met een onderpand. Dat betekent dat u een eigendom in ruil aan ons afgeeft en wij u daarvoor een bepaald bedrag geven. De hoogte ervan is afhankelijk van de waarde van uw goed. Het dient minimaal 1000 euro waard te zijn. Om te kunnen bepalen of dit daadwerkelijk het geval is maken we gebruik van algemeen geldende koerslijsten. Daarvoor hebben we dus ook specifieke gegevens van u nodig met betrekking tot het onderpand. In het geval van een auto vragen we bijvoorbeeld van u het kenteken, de kilometerstand en merk en model. Daarnaast helpen goede foto’s ons bij het inschatten van de waarde.

 

Start gelijk de aanvraag

Als het bedrag is bepaald, nemen we contact met u op om u een bod te doen. Als u hiermee akkoord gaat, zien we u graag op onze vestiging. Maar voordat het zover is, dient u eerst nog een aanvraag te doen. Dat kan op elk moment van de dag, dankzij onze online tool. Na het hebben verzonden gaan we direct voor u aan de slag. We nemen vervolgens telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek kunt u ook al uw vragen kwijt. Zien we u ook binnenkort in ons pandjeshuis?  Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor een restschuld[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]