Geld lenen voor een restaurant

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Eettentjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Mensen gaan massaal uit eten en houden ook van lekker eten. Ziet u een gat in de markt en wilt u een restaurant beginnen? Dan wilt u ongetwijfeld geld lenen voor een restaurant. Het complete bedrag in één keer aanbieden aan de hypotheekverstrekker, dat zal slechts weinigen lukken. Overweegt u het gaan naar een bank, waar u een ondernemingsplan voor moet leggen, er een uitgebreide financiële check wordt gedaan en u vastzit aan een hoge rente? Dat kan ook anders, namelijk door gebruik te maken van de diensten van Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor een restaurant zonder ondernemingsplan

Wij maken geld lenen voor een restaurant zo eenvoudig mogelijk. Voor ons is een ondernemingsplan totaal niet interessant. Uw financiële situatie is dat evenmin. En of u mogelijk een bkr-registratie heeft, ook dat is niet van belang. Bij ons leent iedereen met een onderpand. De enige eis die we stellen is dat de waarde daarvan minimaal 1000 euro waard is. Omdat u waarschijnlijk een grote som geld nodig heeft, is het prettig om te weten dat u ook onroerend goed aan kunt bieden. U bepaalt het onderpand, wij regelen uw lening.

 

Binnen 24 uur het gewenste bedrag ontvangen

Omdat u vast snel open wilt kunnen gaan, verdient het de voorkeur om snel over het geldbedrag te kunnen beschikken. Dat kan bij ons. Al binnen 24 uur na uw aanvraag kan het bedrag op uw rekening staan. We hebben daarvoor een paar gegevens van u nodig die te maken hebben met het onderpand dat u aan wilt bieden. We dienen namelijk de waarde goed te kunnen bepalen. Als dit is bepaald, dan nemen we contact met u op en nodigen we u uit om bij ons langs te komen. Er zitten geen addertjes onder het gras en iedereen kan bij ons terecht voor een lening.

Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor een restaurant[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]