Geld lenen voor een reparatie

Wist u dat u geld kunt lenen voor een reparatie?

Als u van de garage een dure factuur heeft gekregen, kan het zweet u uitbreken wanneer dit geld niet op uw rekening heeft staan. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat u de rekening niet kunt voldoen. U kunt namelijk eenvoudig geld lenen voor een reparatie van uw auto. Bij ons kunt u heel snel een goede lening afsluiten en wij willen u graag uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. Wij werken namelijk veel sneller dan banken en wij vragen ook heel veel minder zekerheden van u. Als u daarom momenteel met uw handen in het haar zit omdat u even niet meer weet waar u geld vandaan moet halen, dan zijn wij hier om u te helpen.

Geld lenen voor een reparatie

Geld lenen voor een reparatie

Dien een aanvraag in en u kunt bij ons geld lenen voor een reparatie

Wij vinden het belangrijk dat wij u snel kunnen helpen. Als u daarom een aanvraag bij ons indient via het formulier, nemen wij uw aanvraag meteen in behandeling. Een expert kijkt dan naar de dagwaarde van uw object en wanneer deze minimaal duizend euro is en verder evenredig in waarde aan het bedrag dat u bij ons wilt lenen, dan krijgt u van ons een bod toegestuurd. Dit is de hoeveelheid geld die u kunt lenen voor een reparatie. Laat u ons weten dat u dit bod wilt aannemen, dan mag u meteen naar ons pandhuis komen om de contracten te tekenen en om uw geld in ontvangst te nemen.

U heeft uw geld altijd snel in handen

Als u naar ons pandjeshuis komt, loopt u met het geld op zak bij ons de deur uit. U leest het goed: wij kunnen u ook geld in contanten uitkeren. Heeft u het liever op uw rekening, dan voeren wij een spoedoverschrijving uit. In beide gevallen kunt u diezelfde dag uw factuur betalen.

Geld lenen voor een reparatie