Geld lenen voor een renovatie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Deze tijd is ideaal om een renovatie uit te voeren. Het gaat economisch gezien goed met het land, wat u wellicht ook zelf in uw portemonnee voelt. Om zo’n renovatie te bekostigen, dat redden de meeste mensen nog niet om volledig uit eigen zak te betalen. U kunt overwegen om langs te gaan bij een bank. Echter hebben zij veel gegevens van u nodig en is het altijd de vraag of u de lening krijgt. Daarnaast zit u vast aan het betalen van een hoge rente. Dat kan ook anders. Maak gebruik van de diensten van Contantgeldnodig.nl. Geld lenen voor een renovatie kan vandaag al geregeld zijn.

 

Geld lenen voor een renovatie met kostbaar onderpand

Met geld lenen voor een renovatie helpen wij u graag. Het enige wat u nodig heeft is een onderpand. Dit dient waardevol te zijn. Daarmee bedoelen we een waarde van tenminste 1000 euro te hebben. Dat betekent tegelijkertijd dat dit het minimale bedrag is dat u bij ons kunt lenen. Aangezien het een renovatie betreft, zult u het waarschijnlijk met 1000 euro nog niet redden. Wat u als onderpand aanbiedt, dat maakt ons niet uit. Het kan bijvoorbeeld gaan om een auto, boot of dure sieraden. U bepaalt wat u aanbiedt en wij bepalen vervolgens de exacte waarde ervan. Dat doen we met behulp van algemeen geldende koerslijsten.

 

Regel vandaag nog uw aanvraag

Wilt u het liefst vandaag nog starten met de renovatie? Dat is mogelijk bij ons. U kunt namelijk al binnen 24 uur na uw aanvraag het bod ontvangen en geaccepteerd hebben. Dat betekent dat u vervolgens bij ons langs komt om het bedrag contact uit te laten betalen of op uw rekening te laten storten. De keuze is aan u. Maar voordat het zover is, zal er eerst nog een aanvraag gedaan moeten worden. Dat kan online via onze site.  Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor een renovatie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]