Geld lenen voor een opleiding

Wilt u geld lenen voor een opleiding?

Een opleiding volgen is een investering in uzelf. Veel mensen willen deze kans grijpen om bijvoorbeeld meer te kunnen verdienen, of om meer uit hun leven te halen. Wanneer u niet het geld beschikbaar heeft voor deze studie, betekent dit niet dat u niet kunt beginnen. U kunt namelijk ook geld lenen voor een opleiding. U hoeft hier voor niet naar de bank om u daar door allerlei moeilijke procedures heen te worstelen, maar u kunt gewoon een beroep doen op ons. Bij ons kunt u namelijk snel geld lenen en onder veel simpelere voorwaarden dan u bij een bank zou kunnen. Wij leggen u graag even uit hoe wij te werk gaan.

Geld lenen voor een opleiding

Geld lenen voor een opleiding

Hoeveel geld wilt u lenen voor een opleiding?

De ene opleiding is duurder dan de andere en het is daarom belangrijk om te weten hoeveel u bij ons kunt verwachten wanneer u geld wilt lenen voor een opleiding. Wij keren u geld uit op basis van het object dat u bij ons aandraagt als onderpand. Wij werken namelijk enkel op basis van verpanding. Hoe meer uw object waard is, hoe meer geld wij u kunnen lenen. Vandaar dat wij ook alle onderpanden aannemen mits zij een minimale waarde hebben van duizend euro. Mocht u twijfelen of een bepaald onderpand voldoende waarde heeft, dan kunt u altijd een aanvraag bij ons indienen middels het formulier elders op deze pagina. Onze mensen gaan dan meteen voor u aan de slag om de dagwaarde van het object te bepalen. Kunnen wij u helpen, dan zullen wij u een bod uitbrengen.

U kunt uw geld direct komen halen

Het bod dat wij u uitbrengen is het bedrag dat u bij ons kunt lenen. Als u het bod accepteert, kunt u naar ons pandhuis komen om de contracten te tekenen. Is dit eenmaal achter de rug, dan kunt u uw geld meteen in ontvangst nemen.

Geld lenen voor een opleiding