Geld lenen voor een camper

Hoe kunt u snel geld lenen voor een camper?

Als u het zat bent om dit jaar weer in een tentje te moeten slapen op een of andere camping, is het tijd voor een upgrade van uw kampeergenot. Er is namelijk een grote kans dat u geld kunt lenen om een camper te kopen. Hiervoor hoeft u niet naar de bank om een moeilijke procedure door te worstelen, maar u kunt gewoon een aanvraag indienen bij ons via het daarvoor bestemde formulier. We zullen uw aanvraag meteen in behandeling nemen en u krijgt snel uitsluitsel. De enige eis die wij hanteren voor het geld lenen, is dat het object dat u bij ons aandraagt een minimale waarde van duizend euro heeft.

Geld lenen voor een camper

Geld lenen voor een camper

Hoeveel geld wilt u lenen voor een camper?

Sommige mensen hebben al een mooi bedrag gespaard voor hun camper, anderen willen graag het complete bedrag aan geld lenen voor een camper. Ons is het om het even, zolang u onderpand voldoende waarde heeft, helpen wij u graag aan welk bedrag dan ook. Mocht u daarom nog een waardevolle auto hebben staan, een aantal mooie sieraden bezitten of onlangs nog dure elektronica gekocht hebben, dan bent u van harte welkom om een aanvraag  in te dienen.

Wist u dat u zelfs uw woning kunt verpanden?

Als u een eigen woning heeft, kunt u deze ook verpanden. Betekent dit dat u uw woning moet afstaan? Geenszins! Gedurende de tijd dat u bij ons een lening heeft lopen, kunt u uw woning gewoon blijven gebruiken. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw woning. Heeft u uw lening eenmaal afgelost, dan veranderen wij de contracten weer en bent u weer de rechtmatige eigenaar. Wilt u meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Geld lenen voor een camper