Geld lenen voor een boot

Wilt u geld lenen voor een boot?

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd wordt om het water op te gaan. Wanneer u graag een boot zou willen kopen, maar momenteel niet over voldoende krediet beschikt om deze aankoop te realiseren, kunt u altijd geld lenen voor een boot. Wij helpen u graag verder en wij helpen u ook graag onder eenvoudige voorwaarden. Bij ons kunt u namelijk een lening verstrekt krijgen op basis van een onderpand. Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat u een waardevol object bij ons aandraagt waarmee wij uit de voeten kunnen. De enige eis die wij aan het object stellen, is dat deze minimaal duizend euro waard moet zijn.

Geld lenen voor een boot

Geld lenen voor een boot

Hoeveel geld wilt u lenen voor een boot?

Wilt u geld lenen voor een boot? Dan kunt u een aanvraag indienen via onze tool. Wij zorgen er vervolgens voor dat onze mensen meteen met uw aanvraag aan de slag gaan. Zo kunt u snel uitsluitsel krijgen over de vraag of wij u kunnen helpen of niet. Kunnen wij u een lening verstrekken, dan brengen wij u een bod uit. Dit is het bedrag dat u bij ons kunt lenen. Zou u graag meer willen lenen, dan kunt u altijd meerdere objecten bij ons verpanden. Wij hanteren hierin namelijk geen maximum.

Kunt u lenen met een BRK notering?

Als u in het verleden een BRK notering heeft opgelopen, kunt u zeker zijn dat wij u daar niet op zullen aankijken. Bij ons kunt u altijd terecht want wij kijken niet naar wat u op financieel gebied in het verleden heeft gedaan. Wij kijken enkel naar de waarde van het object dat u bij ons aandraagt. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten, neem dan contact met ons op.

Geld lenen voor een boot