Geld lenen voor caravan

Als u op zoek bent naar geld lenen voor caravan, dan kunnen wij u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in lenen, maar op een andere manier dan een bank. Bij ons kunt u namelijk lenen met een onderpand. U gebruikt dit onderpand als borg, zodat wij weten dat u de lening kunt terugbetalen. Dit heeft veel voordelen, u kunt bijvoorbeeld al binnen 24 uur bij ons lenen. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om contant geld of het bedrag met een (spoed)storting op uw rekening te ontvangen.

 

Geld lenen voor caravan terwijl u al een lening heeft

Veel klanten die moeite hebben om een lening van een bank te krijgen, willen bij ons lenen. Dit komt omdat wij ook klanten helpen die een BKR-notering hebben, of minder inkomen. Veel mensen die al een lening hebben, kunnen bij een bank niet meer geld lenen voor caravan. Dit zijn voor ons geen redenen om iemand te weigeren. Wij hebben wel als voorwaarde dat een borg minimaal 1000 euro waard moet zijn. Leningen beginnen bij ons ook vanaf dit bedrag en wij hebben geen maximum bedrag. U kunt denken aan artikelen als scooters, luxe horloges, vaartuigen, kunst en sieraden als onderpand.

 

Dit zijn de stappen voor een lening

U start uw aanvraag door de online vragenlijst in te vullen. Zodoende weten wij welk bedrag u wilt lenen, met welke looptijd en wat u als borg wilt gebruiken. Daarna zal een van onze experts de aanvraag doornemen en u opbellen met een bod. Dit doen we altijd binnen een werkdag. U bent altijd vrij om een bod te accepteren of te weigeren. Als u akkoord gaat, dan bezoekt u een van onze vele locaties. U overhandigt hier uw borg en wij geven u het bedrag dat wij samen hebben afgesproken. Wij maken ook afspraken over de terugbetaling. U kunt altijd uw borg weer ophalen, zolang u zich aan de afspraken houdt. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor caravan