Geld lenen voor camper

Klanten kunnen om verschillende redenen bij ons terecht. Sommige klanten zitten krap bij kas en zoeken naar een manier om de rekeningen te betalen. Andere klanten willen geld lenen voor camper, of een andere aankoop. Waarvoor u ook leent, wij zullen u altijd helpen. Wij merken dat veel klanten zonder succes bij een bank proberen te lenen. Helaas blijkt dit voor veel mensen niet mogelijk door de strenge regels van de banken. Veel van deze klanten zijn blij verrast wanneer ze merken dat wij ze wel gewoon helpen zonder gedoe.

 

Met een BKR-notering geld lenen voor camper

Het kan zijn dat een bank geen lening aan u verstrekt, omdat ze uw naam in het BKR-register vinden. Dit register heeft veel invloed op de beslissingen van veel banken. Wij werken niet met dit register. Bij ons kunt u dan ook met een BKR-notering geld lenen voor een camper. Wij werken wel iets anders dan een bank, want bij ons leent u met een borg. U kunt een artikel als borg gebruiken, wanneer het minimaal 1000 euro waard is. Dit komt omdat het minimumbedrag van onze leningen ook 1000 euro is. Maar wilt u veel meer geld lenen voor camper, dan is dat geen probleem.

 

Wat kan ik als borg gebruiken?

Wat u als onderpand gebruikt, beslist u zelf. Heeft u een kunstwerk, sieraden, luxe artikelen, of een scooter in bezit, dan komen deze artikelen vaak in aanmerking. Wellicht wilt u liever geen auto gebruiken, omdat u de auto nog nodig hebt. Het voordeel van een auto als borg, is dat u gewoon erin kunt blijven rijden. De meeste artikelen stallen wij tijdens de looptijd, maar dat hoeft niet bij een auto. Wanneer u een auto als borg gebruikt, dan zorgen wij ook dat u geen wegenbelasting en verzekeringskosten hoeft te betalen. Wanneer u een vrijblijvende aanvraag start, dan zullen wij u opbellen en indien nodig ook uw vragen beantwoorden.  Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor camper