Geld lenen voor café

Het kan voorkomen dat u goede ideeën heeft, maar niet voldoende geld om die ideeën uit te voeren. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u uw eigen bedrijf wilt beginnen, zoals een restaurant of café. Maar waar kunt u geld lenen voor café? Soms is het een mogelijkheid om geld van familieleden of vrienden te lenen. Helaas blijkt dat geld vaak voor ruzies en problemen zorgt tussen familieleden en vrienden. Een onderlinge lening kan ervoor zorgen dat de dynamiek in een relatie verstoort raakt. Een andere optie is lenen bij een bank. Banken kunnen veel eisen stellen voordat ze een lening verstrekken. Veel mensen merken dat hun aanvraag door een bank wordt afgewezen.

 

Ook geld lenen voor café met BKR-notering

Een van de redenen voor een bank om uw verzoek af te wijzen, is wanneer u een BKR-notering heeft. Bij ons werkt dit anders. Via Contantgeldnodig.nl kunt u altijd lenen, ook met een BKR-notering. Dit komt omdat wij niet in dit register kijken en ook niet naar uw inkomen. Bij ons kunt u geld lenen voor café met een onderpand. In de meeste gevallen bewaren wij dit onderpand tijdens de looptijd van de lening. Wij maken afspraken met u over de afbetaling en wanneer u dit voldaan heeft, haalt u het onderpand weer op. Dit heeft veel voordelen, want een lening is snel geregeld en iedereen kan bij ons lenen.

 

Een lening binnen 24 uur

Het is al mogelijk om binnen 24 uur een bedrag bij ons te lenen. U doet een aanvraag online met de vragenlijst op deze website. Deze wordt door een expert beoordeeld, die belt u zo snel mogelijk op en doet u een bod. Bent u het eens met dit bod, dan bezoekt u een van onze pandjeshuizen. Wij ronden hier de laatste stappen af, u overhandigt het onderpand en ontvangt het bedrag dat u wilt lenen. Wanneer u alles af heeft betaald, komt u hier weer terug en haalt u het onderpand weer op.

Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor café