Geld lenen voor boetes

Als u bibliotheekboeken te laat inlevert of de auto parkeert op een plek waar het niet mag, is het ontvangen van een boete een logisch gevolg. De hoogte van het geldbedrag dat u dient te betalen kan alleen nogal eens verschillen. Met een beetje geluk kost het betalen ervan niet meer dan een paar euro, terwijl het ook voor kan komen dat u al snel honderden euro’s kwijt bent. Heeft u een hoge boete gekregen die u niet kunt betalen? Dan is geld lenen voor boetes iets dat u kunt overwegen. Natuurlijk niet via de bank, maar via Contantgeldnodig.nl. Vandaag aanvraag gedaan, is doorgaans al binnen 24 uur een lening ontvangen.

 

Ook met bkr-notering probleemloos geld lenen voor boetes

Wat ons een ideale geldverstrekker maakt, is dat wij geen ingewikkelde procedures hanteren en u ook niet opzadelen met een hoge rente. Daarnaast weet u zeker dat u bij ons terechtkunt voor het gewenste bedrag. Tenminste, als het onderpand dat u aanbiedt minimaal 1000 euro waard is. Dat is de enige eis die we stellen. Verder kijken we niet naar een bkr-notering en is het ook niet nodig om uw financiële situatie door te nemen. U biedt het onderpand aan en wij verstrekken u de lening. Zo simpel is het.

 

Vul de vragen in

Om geld lenen voor boetes vandaag nog mogelijk te maken, hoeft u niet eens de deur uit. U vult op onze site het aanvraagformulier in dat bestaat uit maar een paar vragen die makkelijk te beantwoorden zijn. Ze hebben betrekking op uw onderpand. U geeft aan wat u wilt verpanden, welk bedrag u wenst te ontvangen en welke looptijd uw voorkeur heeft. In het geval van een auto verpanden, hebben we ook graag gegevens als de kilometerstand, kenteken en type. Verduidelijking met foto’s is noodzakelijk om tot de juiste waardebepaling te kunnen komen. Hiervoor maken we altijd gebruik van algemeen geldende koerslijsten. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor boetes