Geld lenen voor bedrijfsovername

Staat u op het punt een bedrijf over te nemen? Gefeliciteerd! Maar zoals u wel zult weten, komt er veel geld bij kijken om de overname te laten slagen. Wilt u uw droom niet aan de kant hoeven zetten? En voelt u er weinig voor om bij de bank aan te kloppen? Dan kunt u altijd nog geld lenen voor bedrijfsovername regelen via Contantgeldnodig.nl. Wij maken het u niet moeilijk om aan het gewenste bedrag te komen, of u nu 1000 of 100.000 euro nodig heeft.

 

Met eigendom geld lenen voor bedrijfsovername

Het minimale bedrag dat u bij ons kunt lenen, is 1000 euro. Dat wil dus zeggen dat u een onderpand aan dient te bieden dat van waarde is. Wat dat precies is, dat kunt u zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een sieraad, gereedschap of een auto. Inderdaad, zelfs een vervoersmiddel kunt u bij ons aanbieden. U hoeft hem niet per se in onderpand bij ons in de beveiligde stalling onder te brengen. U kunt er ook voor kiezen om er gewoon in te blijven rijden. Hoe dat precies werkt, dat leggen we u graag uit tijdens een telefonisch gesprek.

 

Geef uw voorkeuren aan

Wat sowieso handig is om te doen om vandaag nog werk te maken van geld lenen voor bedrijfsovername, is het gebruikmaken van het online aanvraagformulier. U vindt het op onze site. Middels dit formulier kunt u al uw voorkeuren aangeven, variërend van het bedrag dat u wenst te ontvangen tot de looptijd van de lening. U krijgt bij ons veel vrijheid om uw eigen lening samen te stellen. Zodra uw aanvraag bij ons binnen is, zullen we al binnen 24 uur contact met u zoeken. We vertellen u hoeveel u kunt lenen en zullen u uitnodigen bij ons langs te komen op de vestiging. Het bedrag ontvangt u bij akkoord contant of via spoedoverboeking. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen voor bedrijfsovername