Geld lenen voor 2 jaar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zelfs geld lenen voor 2 jaar

Soms komt het voor dat u voor een langere tijd geld moet lenen. Niet alle geldverstrekkers zijn bereid om voor een lange tijd een lening te verstrekken. Maar gelukkig zijn er ook opties waarbij u wel langer kunt lenen. Bijvoorbeeld bij ons online pandjeshuis. We bieden leners een erg flexibele looptijd aan. Zelfs geld lenen voor 2 jaar is mogelijk. Afhankelijk van uw situatie kunt u 1 week tot meer dan een jaar lenen. Zo stelt u de geldlening af aan uw eigen eisen en persoonlijke situatie. Naast de flexibele looptijd zijn er nog meer redenen om bij ons te lenen. Daarover leest u hieronder meer.

 

Gemakkelijk geld lenen voor 2 jaar met verpanden

Bij ons werken we volgens een ander concept dan veel leeninstanties. U krijgt niet simpelweg een geldlening die u binnen een bepaalde tijd moet afbetalen. In plaats daarvan kunt u goederen aanbieden voor een lening. Ook geld lenen voor 2 jaar is op die manier mogelijk. Omdat we veel verschillende goederen van u aannemen, kunt u gemakkelijk en flexibel lenen. Biedt bijvoorbeeld uw auto, voertuig of sieraden voor langere tijd aan. In het geval van uw auto kunt u zelfs erin blijven rijden tijdens de looptijd. Om te weten hoe dit werkt, kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

 

Online geldlening regelen

Bij ons pandjeshuis gaan we ook met de tijd mee. Daarom regelt u de meeste zaken gewoon online. Van goederen aanbieden tot de details vastleggen, het kan allemaal online. Het enige waarvoor u langs hoeft te komen, is uw handtekening. Dan krijgt u ook gelijk de benodigde papieren en natuurlijk de uitbetaling mee. Tenminste, indien u kiest voor een contante uitbetaling. Bij een (spoed)overboeking heeft u het bedrag zo snel mogelijk op uw rekening. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor 2 jaar[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]