Geld lenen van een particuliere investeerder

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Er zijn veel verschillende manieren om geld te lenen. Een daarvan is geld lenen van een particuliere investeerder. In plaats van lenen van een officiële instelling als een bank, leent u hier bij een particulier. Dit brengt natuurlijk wat andere voorwaarden met zich mee dan een ‘standaard’ lening. Aan de ene kant is een particuliere lening vaak flexibeler, aan de andere kant is er minder toezicht. Om een lening veilig te houden is het daarom aan te raden om via een erkende onderneming te lenen. Wanneer een investeerder niet erkend is, is de kans groot om bedrogen te worden.

 

Snel en betrouwbaar geld lenen van een particuliere investeerder

In het meest ideale scenario wilt u natuurlijk geld lenen op een snelle en betrouwbare manier. Door goederen te verpanden is dit mogelijk. U kunt geld lenen van een particuliere investeerder door een of meerdere goederen tijdelijk te verpanden. Het fijne van dit type lening is onder andere dat u geen eigen geld hoeft in te leggen. Na het terugbetalen krijgt u uw goed(eren) ook gewoon weer mee. Bij het verpanden van een auto kunt u er zelfs in blijven rijden tijdens het lenen. Bij ons online pandjeshuis leent u zowel snel als betrouwbaar.

 

Een lening met weinig eisen

Het is helemaal ideaal als u een lening kunt vinden met weinig eisen. Als u bijvoorbeeld geen BKR-registratie krijgt voor de lening, hebt u meer vrijheid. Ook als u al een BKR-registratie hebt voor een andere geldlening, kunt u bij ons terecht. Verder kunt u kiezen voor een erg flexibele looptijd. Houdt u er niet van om lang leningen te hebben staan? Kies dan voor een korte looptijd. Zelfs 1 week is mogelijk. Indien nodig kunt u echter ook voor langer dan een jaar lenen. Zo stelt u uw geldlening af aan de hand van uw eigen situatie. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen van een particuliere investeerder[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]