Geld lenen particulier zonder zwarte lijst

Het komen te staan op de zwarte lijst, dat is iets wat iedereen wil vermijden. Toch ontkomt men er vaak niet aan. In Nederland heeft maar liefst 70% van de bevolking te maken met schulden, waar ook het hebben van een hypotheek bij is geteld. U krijgt dan te maken met een BKR-notering. Ook in België kunt u op de zwarte lijst komen te staan van de Nationale Bank van België. Geld lenen bij de bank is dan moeilijk, zo niet onmogelijk. Wilt u geld lenen als particulier zonder zwarte lijst? Dan is het goed om te weten dat u 24 uur per dag terechtkunt bij Contantgeldnodig.nl. Bij ons geraakt u nooit op de zwarte lijst.

Geld lenen particulier zonder zwarte lijst

Geld lenen particulier zonder zwarte lijst

Geld lenen particulier zonder zwarte lijst dankzij verpandsysteem

Geld lenen als particulier zonder zwarte lijst is eenvoudig via ons, doordat wij een verpandsysteem hanteren. Dat betekent dat u een onderpand aan ons overdraagt in ruil voor een geldbedrag. Wat de hoogte van dit bedrag is, is mede afhankelijk van de waarde van uw goed(eren). Uw sieraad, auto, scooter, inboedel of bijvoorbeeld elektronica dient minimaal 1000 euro waard te zijn. Zelfs onroerend goed kunt u bij ons aanbieden. Zo mogelijk stallen we uw goederen altijd in een beveiligde stalling waar 24 uur per dag bewaking is.

Snel aanmelden

Om in aanmerking te komen voor geld lenen zonder zwarte lijst maakt u gebruik van de online tool op deze site. Het bestaat uit maar een paar vragen, zodat u snel weer verder kunt met uw andere taken. Het is binnen een paar minuten gebeurd, dus het kan gemakkelijk tussen de werkzaamheden door geregeld worden. Belangrijk om te noemen is dat het doen van de aanvraag vrijblijvend is. Wanneer we dezelfde dag nog contact opnemen en u vertellen wat u bij ons kunt lenen, dan kunt u altijd nog het bod afwijzen. Gaat u wel akkoord? Dan maken we een afspraak om bij ons langs te komen op de vestiging. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

contant geld nodig