Geld lenen particulier zonder BKR toetsing

Wilt u geld lenen particulier zonder BKR toetsing? Zelfs dat is mogelijk dankzij ons online pandjeshuis. Via ons bedrijf kunt u snel en eenvoudig contant geld lenen door goederen te verpanden. Omdat wij altijd volgens een vaste werkwijze handelen, kunnen zaken heel snel geregeld worden. Ook zonder BKR-toetsing is een lening bij ons mogelijk. Dit betekent dat uw financiële situatie niet gecontroleerd wordt bij de registratie van de staat. Zelfs met een BKR-registratie kunt u op die manier nog geld lenen. Wilt u extra snel een lening? Laat dan contant of via spoedoverboeking uitbetalen.

 

Hoe geld lenen particulier zonder BKR toetsing?

Geld lenen particulier zonder BKR toetsing; hoe gaat dat precies in zijn werk? Het is eigenlijk heel eenvoudig. U kunt online aangeven wat u wilt verpanden voor een lening. Daarnaast kunt u flexibel de looptijd en het bedrag aangeven. Vervolgens ontvangt u van ons binnen 24 uur een bod op uw goed(eren). Als het bod u bevalt, kunt u dit accepteren en langskomen bij ons pandjeshuis voor een handtekening en de afhandeling. U kunt natuurlijk altijd weigeren als het bod toch niet is wat u zoekt. Doordat wij geen BKR-controle doen, kunt u bij ons gemakkelijk een lening afsluiten.

 

Zelfs geld lenen met een lopende lening

Heeft u al een lopende lening bij een andere instantie, inclusief BKR-registratie? Ook dat is geen probleem bij ons. We willen graag dat iedereen kan lenen. Het maakt voor ons dus niet uit als u al een lopende lening heeft met BKR-registratie. U kunt alsnog bij ons terecht om te lenen door te verpanden. Veel leeninstanties zien een registratie als een doorslaggevende reden om geen lening te verstrekken. Gelukkig vinden wij dit bij ons pandjeshuis niet. Neem dus gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen particulier zonder BKR toetsing