Geld lenen om schulden af te lossen

Waar kunt u geld lenen om schulden af te lossen?

Als u schulden heeft opgebouwd, kan het soms heel lastig zijn om hier vanaf te komen. U moet namelijk zorgen dat u voor een bepaalde datum het hele bedrag betaalt omdat u anders te maken krijgt met een verhoging van het totale bedrag. Het is daarom goed om te weten dat u ook geld kunt lenen om uw schulden af te lossen. U kunt namelijk bij ons een lening afsluiten. Dat klinkt alsof u weer nieuwe schulden aangaat, maar er is een belangrijke ‘maar’ aan dit verhaal verbonden. U leent bij ons namelijk op basis van verpanding. Dat zorgt ervoor dat u niet alleen veel gemakkelijker, maar ook veel sneller bij ons kunt lenen. Wij leggen u graag uit hoe wij te werk gaan.

Geld lenen om schulden af te lossen

Geld lenen om schulden af te lossen

Bij ons kunt u eenvoudig geld lenen om uw schulden af te lossen

Als u bij ons geld komt lenen om uw schulden af te lossen, dan doet u dat op basis van een object dat u bij ons aandraagt om te verpanden. Als dit object een minimale waarde van duizend euro heeft, kunnen wij u er een lening voor uitschrijven. Uiteraard geldt dat hoe hoger de waarde van uw onderpand is, hoe meer geld wij u kunnen lenen. Mocht u niet in staat zijn om de lening terug te betalen, dan komt u niet in de problemen omdat wij dan uw onderpand houden. Dit betekent dus dat u altijd van uw schulden af kunt komen zonder grote risico’s te lopen.

Wat nemen wij als onderpand aan?

Wij nemen alles van waarde aan. Hierbij kunt u denken aan elektronica, sieraden, kunstobjecten maar ook auto’s, caravans en campers kunnen als onderpand dienen. Zo weet u zeker dat er altijd wel een object te vinden is dat u kunt gebruiken om bij ons een lening af te sluiten. We zien u aanvraag graag tegemoet.

geld lenen om schulden af te lossen