Geld lenen om op vakantie te gaan

Geld lenen om op vakantie te gaan, de eerste manier

Stelt u zich voor, u heeft het hele jaar hard gewerkt en uw geplande vakantie staat bijna voor de deur. U heeft uzelf of uw man en kinderen beloofd om wat tijd met elkaar door te brengen en weer eens lekker met z’n allen tijd met elkaar te besteden. Het weer in Nederland lijkt vooralsnog niet te zijn waar u op had gehoopt dus in het vliegtuig of in de auto stappen en naar een ander land gaan voor een weekje of twee is eigenlijk wat u wilt. Maar wat als u het hele jaar hard heeft gewerkt, maar al dat geld nodig had om rond te komen? Of u bent eindelijk in de positie om tijd vrij te maken voor die mooie reis waar u zich al jaren op verheugd, maar dit financieel nog net niet helemaal gaat redden? In dat geval kunt u er voor kiezen om geld te lenen om op vakantie te gaan.

Geld lenen om op vakantie te gaan

Geld lenen om op vakantie te gaan

Geld lenen om op vakantie te gaan: De eerste manier van lenen

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het lenen van geld om dit vervolgens aan uw vakantie te besteden. Zo is er de mogelijkheid om een doorlopend krediet aan te vragen. Met deze vorm van lenen bespreekt u een maximaal bedrag af met uw kredietverstrekker. Dit bedrag staat dan open voor u om op te nemen. U kunt deze lening over tijd in termijnen aflossen, maar ook besluiten om een deel wat u al heeft afgelost weer terug te lenen. Ideaal dus wanneer een vakantie toch wat duurder uitvalt dan u in eerste instantie had verwacht. Het grote voordeel van een doorlopen krediet is dat u alleen rente betaald over het deel wat u uiteindelijk heeft geleend.

De tweede manier van lenen: De persoonlijke lening

Daarnaast is een persoonlijke lening ook een optie. In dat geval weet u waarschijnlijk precies hoeveel uw vakantie gaat kosten en betaald u dan ook een vast rentebedrag over uw lening.

Geld lenen om op vakantie te gaan