Geld lenen met goud als onderpand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sieraden en andere kostbare metalen worden vaak gebruikt om snel contant geld te hebben. U hoeft echter niet per se een sieraad te verkopen om te lenen. Het is ook mogelijk om het te verpanden. Geld lenen met goud als onderpand, dat vraagt om een betrouwbare partner, en dat is Contantgeldnodig.nl. Wij nemen alle goederen van u aan, tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Ook veel gouden artikelen kunnen bij ons verpand worden. Hebt u kostbare bezittingen van goud, informeer dan gerust of u ze bij ons kunt verpanden. Of maak gelijk gebruik van het online aanvraagformulier op deze site.

 

Tijdelijk geld lenen met goud als onderpand

Geld lenen met goud als onderpand kan op verschillende manieren. Bij ons pandjeshuis is een dergelijke lening erg flexibel, ook wat betreft de looptijd. U bent uw gouden artikelen slechts tijdelijk ‘kwijt’. Na terugbetaling ontvangt u uw bezittingen gewoon weer van ons terug. Daardoor hoeft u niet voorgoed afscheid te nemen van uw kostbare bezit. Zelfs een lening van een week is bij ons mogelijk, maar ook langer dan een jaar is een optie. Heeft u direct contant geld nodig, maar moet u wachten op loon? Ook dan is verpanden een ideale tussenoplossing.

 

Online een lening regelen

Ons pandjeshuis staat bekend als een online pandjeshuis. Dit houdt in dat het meeste online geregeld wordt. U kunt hierbij alles zelf bepalen en aangeven. Zoals u hierboven al kon lezen, kunt u de looptijd flexibel bepalen. Ook het leenbedrag kunt u zelf aangeven. Zolang u zich aan het minimumbedrag van € 1000 houdt kunt u bij ons terecht. Allereerst geeft u natuurlijk aan welk goed of welke goederen u wilt verpanden. Vervolgens zorgen wij dat u snel een bod ontvangt. Zelfs binnen 24 uur kunt u al een bod verwachten. Als u akkoord gegaan bent, hoeft u alleen even langs te komen voor een handtekening. Simpeler kan niet. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen met goud als onderpand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]