Geld lenen met een BKR notering

Wilt u geld lenen met een BKR notering?

Wanneer u in Nederland ooit schulden heeft gemaakt en deze niet heeft kunnen afbetalen, dan krijgt u een BRK notering. Dat kan grote gevolgen hebben voor toekomstige financieringen. Als u namelijk bij een bank aanklopt omdat u geld lenen met een BKR notering wilt, dan krijgt u vaak het deksel op de neus. Banken vinden u dan niet meer kredietwaardig en zullen u niet willen helpen. Betekent dit dat er geen mogelijkheid voor u is om geld te lenen? Uiteraard niet! Bij ons kunt u namelijk wel geld lenen met een notering. Wij werken namelijk op een heel andere manier dan een bank en daardoor gaan er bij ons deuren voor u open die bij een bank gesloten zouden blijven.

Geld lenen met een BKR notering

Geld lenen met een BKR notering

Bij ons kunt u gewoon geld lenen met een BKR notering

Wanneer u geld wilt lenen met een BKR notering, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij werken namelijk op basis van verpanding. Dit houdt in dat u een object van waarde bij ons aandraagt en op basis van dit object, kunnen wij u een lening uitschrijven. Het enige wat wij van u vragen, is dat u een object aandraagt dat nog minimaal duizend euro waard is. Gelukkig hoeft u zelf niet uit te zoeken wat de exacte waarde van uw object is. Dat zullen onze mensen namelijk voor u doen wanneer u eenmaal een aanvraag bij ons heeft ingediend.

Wanneer heeft u uw geld nodig?

Als wij u kunnen helpen, dan brengen wij u een bod uit. Accepteert u dit bod, dan mag u naar ons pandjeshuis komen om daar de contracten in orde te maken. Hierin leggen wij vast hoeveel u leent en wanneer u dit terug moet betalen. Zet u uw handtekening, dan keren wij u het geld daarna meteen uit. Dit kan zowel via een spoedoverschrijving via de bank, maar wij kunnen u het geld ook in contanten uitbetalen als u dat wilt.

Geld lenen met een BKR notering