Geld lenen met boot als onderpand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u in het bezit van een vaartuig dat minstens € 1000 waard is? Dan is de kans groot dat u bij ons online pandjeshuis terecht kunt voor geld lenen met boot als onderpand. Een boot is al snel dit minimale bedrag waard. Het is overigens ook goed om te weten dat er geen maximum aan verbonden is. Ook de zeer luxe boten waaraan een flink prijskaartje hangt, zijn bij ons welkom. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice om u te laten informeren. Op die manier kunt u bepalen of geld lenen met een boot als onderpand ook wat voor u is.

 

Direct geld lenen met boot als onderpand

Lijkt het u wel wat om uw boot aan te bieden in ruil voor geld? Bij ons kunt u snel terecht voor een lening. De meeste zaken zijn zelfs online te regelen. Allereerst kunt u het te verpanden vaartuig online aanbieden. U stelt dan ook de looptijd van de lening in. Kies voor een lening van een week tot meer dan een jaar. We zijn heel flexibel in het aanbieden van leningen. Ook het gewenste bedrag kunt u aangeven. Verder kiest u uit contant uit laten betalen of een (spoedoverboeking). Alleen voor een handtekening hoeft u langs te komen in het pandjeshuis.

 

Leningen voor vaartuigen

Geldleningen zijn veel flexibeler dan veel mensen denken. Tenminste, als u besluit om particulier te lenen. Ook leningen voor vaartuigen verpanden behoren tot particuliere leningen. In ons online pandjeshuis nemen we veel verschillende goederen aan om te verpanden. Ook boten zijn bij ons meer dan welkom. Zolang het leenbedrag minstens € 1000 is, kunt u al bij ons terecht. Verder bieden we een heel flexibele geldlening aan met weinig eisen. Zodra u het bedrag weer terugbetaald hebt, kunt u weer gebruikmaken van uw boot. Flexibeler dan dat kan niet.Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen met boot als onderpand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]