Geld lenen kunst als onderpand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als u naar een alternatief voor geld lenen bij een bank zoekt, dan kunnen wij u helpen. Bij ons kunt u terecht met geld lenen kunst als onderpand. Geld lenen met een onderpand heeft veel voordelen. Zo is geld lenen bij ons vaak al binnen een dag geregeld. Lenen bij een bank, of ander bedrijf is vaak lastiger en kan lang duren. Dankzij een onderpand kunt u ook lenen terwijl u een BKR-registratie heeft, of weinig inkomen. Dit zijn vaak de redenen waarom een bank u geen geld uitleent. U kunt bij ons minimaal 1000 euro lenen, maar veel meer is ook geen probleem.

 

Uw aanvraag voor geld lenen kunst als onderpand doet u online

Wij proberen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt uw aanvraag voor geld lenen met kunst als onderpand online doen en hoeft niet onnodig uw huis uit. Via de aanvraag geeft u aan welk bedrag u wilt lenen en met welke looptijd. De looptijd is minimaal een week, als u langer nodig heeft is dat geen probleem. Bij een aanvraag geeft u ook meteen aan wat u wilt verpanden. Het is vaak lastig om zelf de waarde van een kunstwerk te bepalen. Wij maken echter gebruik van gerenommeerde koerslijsten.

 

Na de lening kunt u het onderpand weer ophalen

Nadat wij de gratis en vrijblijvende aanvraag hebben ontvangen, belt een van onze experts u op. Tijdens dit gesprek kunt u eventueel nog uw vragen stellen en doen wij u een voorstel. U hoeft ons pas te bezoeken wanneer u het voorstel accepteert. Wij hebben altijd een locatie bij u in de buurt. Hier ontvangt u het bedrag dat wij hebben afgesproken en overhandigt u het onderpand. Ook ronden wij de laatste stappen af en ondertekenen we het contract. Wanneer u het bedrag dat wij hebben afgesproken terugbetaald heeft, haalt u hier het onderpand weer op. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen kunst als onderpand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]