Geld lenen inboedel als onderpand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bekend met de mogelijkheid van geld lenen buiten een bank om. Banken worden steeds minder geliefd om geld te lenen. Banken hebben vaak veel regels om geld te lenen en maken het hun klanten niet gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er namelijk goede alternatieven. Een van deze alternatieven is geld lenen met een onderpand. U kunt bijvoorbeeld geld lenen inboedel als onderpand. U gebruikt dan artikelen uit uw inboedel als borg om geld te lenen. U kunt denken aan elektronica en kunst. Tijdens de looptijd van de lening slaan wij de borg op en achteraf kunt u het weer ophalen.

 

Ook geld lenen inboedel als onderpand met BKR-notering

Een van de grote voordelen van geld lenen inboedel als onderpand, is dat u ook kunt lenen met een BKR-notering. Veel banken en andere bedrijven willen u niets lenen wanneer u een notering heeft. Ze zijn namelijk bang dat u niet terug kunt betalen, maar wij niet. Met een onderpand weten wij dat u de lening kunt betalen. Veel mensen hebben een bkr-notering, zonder dat ze het weten. Een notering kunt u krijgen wanneer u al eens eerder heeft geleend, zoals het afsluiten van een hypotheek. Een lening bij ons zorgt er ook voor dat u geen notering krijgt.

 

Binnen 24 uur geld lenen

Een van onze andere voordelen is dat u razendsnel geld kunt lenen. Klanten hebben vaak al binnen 24 uur het gewenste bedrag. Dit heeft als voordeel dat ze snel hun rekeningen kunnen betalen, of die dure aankoop kunnen doen. Het proces bestaat uit 3 stappen en kunt u grotendeels thuis doen. De aanvraag kunt u online invullen met de vragenlijst op deze website. Daarna doen wij u een voorstel over de telefoon. U bezoekt ons pas als u akkoord gaat, zodat u de borg kunt overhandigen en het geld kunt ophalen.

Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen inboedel als onderpand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]