Geld lenen gemeente

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wilt u geld lenen gemeente? Wist u dat dit niet altijd mogelijk is en dat er diverse voorwaarden aan zitten? De voorwaarden kunnen verschillen per gemeente, maar u moet wel een inkomen hebben en niet te veel verdienen. Ook kunt u bij de gemeente maar een klein bedrag ontvangen. U kunt niet zomaar bij elke gemeente lenen. U dient in ieder geval bij de betreffende gemeente ingeschreven te staan. Daarnaast heeft u in zo’n geval vaak weinig zeggenschap over de looptijd van de lening.

 

Alternatief voor geld lenen gemeente

Zoekt u naar een alternatief voor geld lenen gemeente, dan kunnen wij u helpen. Wij helpen u ook als u niet kunt lenen bij de gemeente, of als u meer geld wilt lenen. Bij ons kunt u ook terecht voor grote bedragen, ons minimum is 1000 euro. Bij ons leent u door iets te verpanden. Het komt erop neer dat u iets gebruikt als borg om geld te lenen. Tijdens de looptijd van de lening bewaren wij dit product. Wanneer u het afgesproken bedrag heeft terugbetaald, haalt u de borg weer op. U bepaalt zelf de looptijd, dit is al vanaf een week, tot langer dan een jaar.

 

Wat kan ik als borg gebruiken?

U kunt heel veel verschillende artikelen als borg gebruiken, de waarde moet wel minimaal 1000 euro zijn. U kunt denken aan kunst, sieraden, voer- en vaartuigen, zelfs onroerend goed en winkelvoorraden zijn mogelijk. Om gratis en vrijblijvend een aanvraag in te dienen, maakt u gebruik van de online vragenlijst. Zo weten wij wat u wilt verpanden, hoeveel geld u wilt lenen en met welke looptijd. De aanvraag wordt door een van onze experts beoordeeld en wij bellen u op met een voorstel. U kunt dit allemaal vanuit huis doen en hoeft dus niet onnodig de deur uit. U bezoekt pas een locatie wanneer u het voorstel accepteert. Hier ontvangt u het afgesproken bedrag, ondertekent u een contract en overhandigt u de borg. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen gemeente[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]