Geld lenen eigen bv

Bent u op zoek naar een lening en wilt u snel geld lenen, dan kunnen wij u helpen. Bij ons kunt u geld lenen eigen bv binnen 24 uur. Het is mogelijk om zo snel geld te kunnen lenen, omdat wij niet naar uw financiële situatie kijken. Dat betekent dat u ook geld kunt lenen terwijl u een BKR-notering heeft. Daarnaast ontvangt u van ons ook nooit een bkr-notering. Om bij ons geld te lenen gebruikt u een eigendom als borg. Dit moet minimaal 1000 euro waard zijn en lenen kan dus ook vanaf 1000 euro.

Aanvraag voor geld lenen eigen bv is vrijblijvend en gratis

Een aanvraag voor geld lenen eigen bv kunt u op uw gemak thuis doen en is altijd vrijblijvend en gratis. Een aanvraagformulier kunt u vinden op deze website en bestaat uit enkel noodzakelijke vragen. Wij vragen welk bedrag u wilt lenen, met welke looptijd en wat u als borg wilt gebruiken. Een expert beoordeelt uw aanvraag en belt u op met een bod. Heeft u het bod geaccepteerd, dan wordt een afspraak gemaakt om een van onze pandjeshuizen te bezoeken. Hier ronden wij de laatste stappen af met een handtekening en ontvangt u het afgesproken bedrag.

Wat kan ik gebruiken als borg?

In de meeste gevallen bewaren wij uw eigendom gedurende de looptijd van de lening. Wanneer u een auto wilt gebruiken, dan bieden wij de mogelijkheid om te blijven rijden. U kunt zelf kiezen wat u als borg gebruikt, een aantal veel gebruikte eigendommen zijn sieraden, voertuigen en elektronica. Als u wilt lenen als bedrijf, dan kunt u ook een bedrijfsauto gebruiken voor het lenen van een bedrag, of een winkelvoorraad. U kunt tijdens de lening nog steeds gebruik maken van de bedrijfsauto en u wordt zelfs vrijgesteld van verzekeringen en wegenbelasting. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen eigen bv