Geld lenen eigen bedrijf

Veel mensen merken dat geld lenen eigen bedrijf niet altijd gemakkelijk gaat bij een bank. Men merkt dat banken veel onderzoek doen voordat ze geld uitlenen. Wanneer het bedrag dat u wilt lenen groter wordt, dan zijn banken huiveriger om het uit te lenen. Ze willen weinig risico lopen en willen zeker weten dat u terug kunt betalen. Ze raadplegen het BKR-register en willen weten hoe u er financieel voorstaat. Gelukkig zijn er ook alternatieven wanneer u niet wilt dat dit gedaan wordt, of niet voldoet aan de gestelde eisen. Bij ons kunt u geld lenen vanaf 1000 euro, onafhankelijk van uw financiële situatie. Wij lenen ook uit aan mensen die een BKR-notering hebben, want zo’n notering is voor ons niet belangrijk.

Snel en gemakkelijk geld lenen eigen bedrijf

Een alternatief voor geld lenen bij een bank is verpanden. In veel gevallen is verpanden zelfs beter dan lenen bij een bank, het is bijvoorbeeld snel en gemakkelijk. Veel klanten hebben binnen 24 uur al het bedrag dat ze willen lenen, ook grote bedragen. U kunt vanaf thuis het online formulier invullen voor een vrijblijvende aanvraag. Een van onze experts belt u daarna binnen een werkdag op en doet u een bod. Wanneer u akkoord gaat, dan bezoekt u een van onze vele pandjeshuizen en ontvangt u het bedrag.

Veel verschillende artikelen gebruiken om geld te lenen

Bij verpanden gebruikt u een van uw eigendommen voor geld lenen voor eigen bedrijf. Wat u gaat verpanden moet wel minimaal 1000 euro waard zijn, maar u bent vrij om te bepalen wat het is. Niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht, ook particulieren helpen we graag. Veel klanten komen bij ons aan met sieraden, of voertuigen. U kunt ook bedrijfswagens en voorraden gebruiken om te lenen. Normaal handigt u een eigendom aan ons over tijdens de looptijd, maar met een auto is het mogelijk om te blijven rijden. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen eigen bedrijf