Geld lenen eenmanszaak

Iedereen kan bij ons terecht, als particulier, maar u kunt ook geld lenen eenmanszaak. En met iedereen bedoelen wij ook echt iedereen, ook als u een BKR-registratie heeft. Banken willen u al snel geen geld meer lenen wanneer u in het register staat, of niet genoeg inkomen heeft. Wij kijken niet naar dit soort dingen, want u kunt bij ons lenen met behulp van een borg. Wist u trouwens dat geld lenen eenmanszaak u bij een bank ook een BKR-registratie kan opleveren? Dit zal bij ons nooit gebeuren. Contantgeldnodig.nl

Geld lenen eenmanszaak

Geld lenen eenmanszaak

Dit kunt u gebruiken als borg voor geld lenen eenmanszaak

Wat u kunt gebruiken als borg is heel divers, maar het moet wel minimaal 1000 euro waard zijn. Particulieren willen vaak kunst, sieraden, voertuigen en zelfs onroerend goed verpanden. Als u een eenmanszaak heeft, dan kunt u ook bij ons terecht met voorraden, of een bedrijfsauto. U kunt bij ons geld lenen eenmanszaak vanaf 1000 euro, wij hebben geen maximum bedrag. Een lening is snel geregeld, het kan al binnen 24 uur afgerond zijn. Wij kunnen het bedrag op uw rekening storten maar indien het gemakkelijker is, dan is contant geld ontvangen ook een mogelijkheid.

Dit is hoe wij werken

Op deze site vindt u de benodigde vragenlijst. Door deze in te vullen stuurt u een vrijblijvende aanvraag naar ons op. Een van onze experts bekijkt de aanvraag en neemt daarna contact met u op, dit gebeurt normaal binnen een werkdag. Tijdens dit gesprek kunt u vragen stellen en wordt er een bod gedaan. Gaat u akkoord met het bod, dan bezoekt u een van onze locaties, wij hebben er meerdere door heel Nederland. Hier zet u uw handtekening op het contract en ontvangt u het bedrag. Heeft u alles afbetaald, dan komt u hier ook weer terug om uw eigendom op te halen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

contant geld nodig