Geld lenen antiek als onderpand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wilt u geld lenen antiek als onderpand, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van geld lenen met een onderpand en hebben jaren ervaring. Klanten lenen altijd bij ons met een onderpand, dat kan kunst of antiek zijn, maar ook iets anders. Klanten kunnen bijvoorbeeld ook bij ons terecht met scooters, vaartuigen, sieraden en onroerend goed. Alles kan, zolang het onderpand minimaal 1000 euro waard is. Lenen met een onderpand heeft als voordeel dat wij niet uw inkomen en uitgaven hoeven in te zien.

 

Geld lenen antiek als onderpand vanaf 1000 euro

U kunt bij ons geld lenen antiek als onderpand vanaf 1000 euro, wij hebben geen maximum leenbedrag. Iedereen kan bij ons lenen, ook als u een BKR-notering of weinig inkomen heeft. Dit is vaak anders bij banken en andere bedrijven, maar bij ons kunt u altijd terecht. Een ander voordeel van bij ons lenen, is dat u zelf de looptijd bepaalt. Dat kan voor een korte periode, zoals 1 tot 4 weken, maar u kunt ook langer dan een jaar lenen. Wij denken graag flexibel met u mee.

 

Start vrijblijvend en gratis een aanvraag

Een aanvraag doen is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Door de online vragenlijst in te vullen ontvangen wij uw wensen. U vult hier namelijk in hoeveel u wilt lenen, voor welke periode en wat u wilt verpanden. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, bellen wij u binnen een werkdag met een bod. U kunt een bod altijd nog weigeren, want u zit nergens aan vast. Gaat u wel akkoord met een bod, dan bezoekt u een van onze locaties. U tekent een contract, overhandigt het onderpand en ontvangt het afgesproken bedrag. Wanneer u alles heeft afbetaalt, bezoekt u ons nogmaals om uw onderpand weer op te halen.

Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie of bekijk onze website Contantgeldnodig.nl.

 

geld lenen antiek als onderpand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]