Geld lenen aan kind

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het gebeurt veel dat ouders geld lenen aan hun kinderen. Bijvoorbeeld omdat het huren van een huis duur is, omdat ze de hypotheek anders niet kunnen betalen, of om andere redenen. Dat is logisch, want als ouder wilt u immers het beste voor uw kind. Wist u dat geld lenen aan kind niet de enige mogelijkheid is? U kunt uw zoon of dochter ook introduceren met Contantgeldnodig.nl. Zonder hoge rente geld lenen tegen aantrekkelijke voorwaarden én het binnen 24 uur regelen. Dat is precies wat bij ons mogelijk is.

 

Wij kunnen binnen 24 uur geld lenen aan kind

Uw kind heeft alleen een onderpand nodig. Dat kan echter om van alles gaan, zolang het maar voldoet aan het enige criterium. Het goed dient waardevol te zijn. Daarmee bedoelen we dat het 1000 euro waard dient te zijn op zijn minst. In ruil hiervoor ontvangt uw zoon of dochter een geldbedrag dat overeenkomst met deze waarde. Het exacte leenbedrag wordt bepaald aan de hand van gerenommeerde koerslijsten. Op werkdagen zullen we doorgaans al binnen 24 uur contact met u opnemen om u een bod te doen.

 

Check de online tool

Maar eerst is het noodzakelijk om het online aanvraagformulier in te vullen. Dat is echt zo gebeurd. Het bestaat uit slechts drie vragen die simpel te beantwoorden zijn. Als u een motorvoertuig of vaartuig aan wilt bieden, dan zijn er aanvullende gegevens nodig. Denk aan het kenteken, bouwjaar en kilometerstand. Zodra uw aanvraag verstuurd is, behandelen we deze vaak dezelfde dag nog en kunt u mogelijk ook vandaag nog over het te lenen bedrag beschikken. Mocht u twijfelen over het doen van een aanvraag: het is geheel gratis én vrijblijvend. U zit nergens aan vast tot er een overeenkomst is getekend op onze vestiging. Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

Geld lenen aan kind[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]