Exclusieve horloges verkopen

Bij ons kunt u snel exclusieve horloges verkopen

Wie geld nodig heeft, kan zich in allerlei bochten wringen om dit geld te bemachtigen, maar u kunt het ook veel eenvoudiger aanpakken. Bij ons kunt u namelijk exclusieve horloges verkopen tegen een heel goede prijs. Heeft u daarom nog horloges liggen die veel waard zijn, maar die u nooit draagt, dan kunt u deze bij ons aanbieden. Het principe is heel eenvoudig: u dient bij ons een aanvraag in en wij zullen deze zo snel mogelijk verwerken. Wij zullen bekijken wat de dagwaarde van uw horloges is op basis van actuele koerslijsten. Als uw horloges aan onze eisen voldoen, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Accepteert u dit bod, dan mag u naar ons pandhuis komen om uw geld op te halen.

Exclusieve horloges verkopen

Exclusieve horloges verkopen

U kunt bij ons exclusieve horloges verkopen en meteen geld in ontvangst nemen

Als u bij ons exclusieve horloges verkopen wilt, dan kan dat binnen een paar dagen geregeld zijn. Wij zullen uw aanvraag namelijk zo snel mogelijk verwerken en, indien u ons bod accepteert, snel uitnodigen om naar ons pandhuis te komen. U kunt het geld hier meteen in ontvangst nemen. Dit kan zowel contant, maar ook via een spoedoverschrijving via de bank. Het is maar net wat het gemakkelijkst is voor u. Wilt u meer geld ontvangen? Dan kunt u ook andere goederen van waarde bij ons komen verkopen.

U kunt bij ons ook belenen

Wanneer u uw waardevolle goederen liever niet wilt verkopen, kunnen wij u ook helpen. U kunt namelijk ook een lening op basis van uw waardevolle objecten bij ons afsluiten. Wij worden de eigenaar van uw objecten gedurende de periode dat u uw lening nog niet bij ons heeft afbetaald. Heeft u de lening uiteindelijk afgelost, dan krijgt u uw objecten weer terug. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan vooral even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Exclusieve horloge verkopen