Elektrische fiets verkopen

Deze week nog uw elektrische fiets verkopen?

Geld is sneller uitgegeven dan dat het doorgaans verdiend is. Toch hoeft u niet altijd te werken voor uw geld, u kunt namelijk ook objecten verkopen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld voor een goede prijs uw elektrische fiets verkopen. Dit betekent dat u heel snel geld in handen heeft. Wij werken namelijk altijd snel onze aanvragen af zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw contanten. Heeft u interesse in onze diensten, dan hopen wij u snel een keer te mogen ontvangen in ons pandjeshuis. Wij garanderen u dat u op ons kunt bouwen. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in deze sector en wij zijn er trots op dat wij zo’n goede naam hebben opgebouwd.

Elektrische fiets verkopen

Elektrische fiets verkopen

Bij ons kunt u uw elektrische fiets verkopen en meteen geld ontvangen

Wanneer u bij ons uw elektrische fiets verkopen komt, kunnen wij u daar meteen geld voor uitkeren. Wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten bekijken wat de dagwaarde van uw fiets is. Wij keren altijd marktconforme bedragen uit waardoor u altijd een eerlijke deal kunt sluiten. U mag vervolgens naar ons pandjeshuis komen om uw geld te ontvangen. U kunt kiezen om uw geld in contanten te ontvangen, of om het door middel van een overschrijving op uw rekening te laten storten. In beide gevallen heeft u uw geld meteen beschikbaar.

Wilt u uw goederen liever verpanden?

Als u uw goederen liever wilt houden, kunt u ze alsnog gebruiken om geld mee te krijgen. U kunt ze namelijk ook bij ons verpanden. Dat houdt in dat u ze bij ons afgeeft en dat wij u er een lening voor verstrekken. Heeft u na verloop van tijd uw lening geheel afbetaald, dan krijgt u uw goederen weer terug. Eenvoudiger geld lenen kan bijna niet. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Elektrische fiets verkopen