Edelstenen verkopen

Wilt u deze week nog uw edelstenen verkopen?

Mensen die geld nodig hebben, hoeven zich niet in allerlei bochten te wringen om dit geld te bemachtigen. Bij ons kunt u namelijk snel en eenvoudig uw edelstenen verkopen. Wanneer u deze heeft liggen en u gebruikt ze nooit, dan is het zonde om ze niet in te zetten om er geld voor te krijgen. Wij nemen ze bovendien graag van u over. Als u interesse heeft in onze diensten, dan kunt u het aanvraagformulier elders op onze site invullen. Wij zullen dan aan de hand van actuele koerslijsten bekijken wat de dagwaarde van uw edelstenen is. Wij keren altijd uit conform de marktwaarde waardoor u nooit minder krijgt dan waar u recht op heeft.

Edelstenen verkopen

Edelstenen verkopen

Bij ons kunt u voor een goede prijs uw edelstenen verkopen

Als u bij ons uw edelstenen verkopen kan, dan zullen wij u dat via een mail laten weten. In deze mail brengen wij u een bod uit. Het staat u geheel vrij om dit bod te weigeren, dan wel om het te accepteren. In dat laatste geval mag u naar ons pandhuis komen om de deal te sluiten. Wij keren u vervolgens het geld meteen uit. U kunt kiezen om uw geld contant te ontvangen, of om het door middel van een spoedoverschrijving op uw rekening te laten storten. In beide gevallen heeft u het geld meteen beschikbaar. Zo kunt u dus meteen de kostenposten gaan aflossen.

Wilt u uw geld contant of via de bank ontvangen

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat betekent dus ook dat wij u kunnen uitkeren zoals u dat graag wilt. Wilt u uw geld graag contant ontvangen? Heeft u het liever op uw rekening gestort? Uw wil is wens, wij passen ons graag aan. Ook kunt u altijd meerdere goederen bij ons aanbieden. Zolang het van waarde is, nemen wij het graag van u over. Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Neem dan gerust even contact met een van onze mensen op. Tot snel!

Edelstenen verkopen