Diamanten verkopen

Wilt u graag uw diamanten verkopen?

Als u geld nodig heeft, maar geen mogelijkheden heeft om een lening af te sluiten, dan kunt u ook uw bezittingen gaan verkopen. Wanneer u waardevolle diamanten verkopen wilt, kunt u altijd bij ons terecht. Wij nemen ze graag voor u over en wij geven altijd een goede prijs voor uw diamanten. Wij werken als volgt. Als u geld nodig heeft, kunt u het formulier elders op deze site invullen. Wij zullen dan bekijken wat u wilt verkopen en wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten de waarde van uw object bepalen. Als deze meer dan duizend euro is, kunnen wij u geld uitkeren. Wij zullen u dan een bod uitbrengen per mail. Als u dit bod accepteert, en het staat u geheel vrij om dit bod te weigeren, dan mag u naar ons pandjeshuis komen.

Diamanten verkopen

Diamanten verkopen

Bij ons is het diamanten verkopen een fluitje van een cent

Wanneer u bij ons diamanten verkopen wilt, kunt u dat binnen een paar dagen regelen. Wij doen er namelijk alles aan om u zo snel mogelijk te laten weten of wij u kunnen helpen. Als wij u een bod uitbrengen en u accepteert dit bod, dan mag u naar ons pandhuis komen. Hier zullen wij met u de contracten in orde brengen. Vervolgens kunt u uw geld meteen in ontvangst nemen. Als u dit graag contant wilt ontvangen, is dat mogelijk, maar ook wanneer u een spoedoverschrijving via de bank prefereert, behoort dit tot de mogelijkheden. Wij hopen daarom uw aanvraag snel tegemoet te mogen zien.

Verpanden is ook een mogelijkheid

Wanneer u uw diamanten niet kwijt wilt, kunt u deze ook bij ons verpanden. Dan sluit u op basis van uw diamanten een lening bij ons af. Als u uiteindelijk de lening weer heeft afgelost, dan krijgt u uw objecten weer terug. Zo wordt geld lenen niet alleen heel eenvoudig, maar ook nog zeer aantrekkelijk.

Diamanten verkopen