Chalet verpanden

Wilt u bij ons uw chalet verpanden?

Als u geld nodig heeft, maar wilt liever niet naar de bank gaan omdat u geen zin heeft in heel veel papierwerk, dan kunt u altijd zaken komen doen bij ons. Wij kunnen u namelijk niet alleen snel, maar ook nog eens van een heel goede lening voorzien. Het enige wat wij van u vragen, is een goed onderpand. Dit kan alles van waarde zijn. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw chalet verpanden. Dit is een heel interessante manier van geld lenen omdat u uw chalet namelijk gewoon kunt blijven gebruiken op het moment dat u bij ons een lening heeft lopen.

chalet verpanden

chalet Verpanden

Een chalet verpanden is zo geregeld

Wanneer u bij ons een chalet verpanden wilt, dan kunt u een aanvraag indienen door middel van het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Wij zorgen er altijd voor dat wij uw aanvraag snel verwerken zodat wij u snel kunnen laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt een bod van ons verwachten en dit bod is het bedrag dat wij u kunnen lenen. Het staat u uiteraard vrij om dit bod te weigeren. Neemt u het bod echter aan, dan staat ons niets meer in de weg om u een heel goede lening uit keren.

Kom naar ons pandjeshuis

Wanneer u het bod aanneemt dat wij u zullen uitbrengen, dan mag u naar ons pandhuis komen om de contracten in orde te maken. Wij zullen hierin vastleggen wat u bij ons beleent en welk bedrag wij u uitkeren. Ook leggen wij hierin vast wanneer u het bedrag weer aan ons terug moet hebben betaald. Is dit allemaal in kannen en kruiken, dan keren wij u het geld diezelfde dag nog uit. Dit kan zowel in contanten, maar ook via de bank wanneer u dat liever heeft. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

chalet Verpanden