Carthago verkopen

Op korte termijn uw Carthago verkopen?

Wie geld nodig heeft, kan diverse mogelijkheden bij ons kantoor aanwenden om snel aan krediet te komen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld uw Carthago verkopen. Wij nemen deze graag van u over. Onze procedures zijn zeer eenvoudig, doch uiterst efficiënt. Het enige wat u hoeft te doen, is het formulier in te vullen dat u elders op deze pagina kunt vinden. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te laten weten of wij u kunnen helpen of niet. Kunnen wij u helpen, dan mag u naar ons pandjeshuis komen om de deal te beklinken. Zo kunt u binnen een paar dagen het geld beschikbaar hebben dat u nodig heeft.

Carthago verkopen

Carthago verkopen

Een Carthago verkopen of hem belenen?

Mocht u liever geen afstand willen doen van uw geliefde caravan, dan is het goed om te weten dat u deze ook altijd bij ons kunt verpanden. Het principe is wederom heel eenvoudig: u biedt uw caravan bij ons aan en wij geven u in ruil daarvoor een lening. Zolang u uw lening nog niet heeft afbetaald, zijn wij de eigenaar van uw caravan. Dit betekent echter niet dat u uw sleurhut bij ons hoeft achter te laten. U kunt deze namelijk gewoon blijven gebruiken. Geld lenen was nog nooit zo comfortabel.

Wij nemen alles van waarde aan

Het kan gebeuren dat u meer geld nodig heeft dan wij u op basis van uw caravan kunnen aanbieden. In dat geval is het goed om te weten dat wij alles van waarde aannemen. U kunt dus altijd meerdere goederen bij ons aanbieden. Wij zullen alles op basis van actuele koerslijsten taxeren waardoor u altijd een marktconforme prijs krijgt aangeboden. Dit doen wij al meer dan twintig jaar met veel succes en wij hebben al heel veel mensen aan geld mogen helpen. Meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij geven u graag antwoord.

Carthago verkopen