Caravan verkopen

Bij ons kunt u snel uw caravan verkopen

Als u een caravan in de stalling heeft staan die u niet meer van plan bent om te gebruiken, kunt u beter uw caravan verkopen. Stalling kost namelijk ook geld en dat geld kunt u beter voor andere dingen gaan gebruiken. Bij ons kunt u altijd uw sleurhut voor een goede prijs verkopen. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons op te nemen om te laten weten dat u met ons zaken wilt doen. Wij zullen vervolgens alles op alles zetten om uw verzoek zo snel mogelijk te verwerken. Zo kunnen wij u binnen een paar dagen bericht geven of wij u kunnen helpen of niet. Wij hopen daarom uw aanvraag snel tegemoet te mogen zien.

Camper verkopen

Caravan verkopen

Een caravan verkopen voor een goede prijs?

Als u bij ons uw caravan aanbiedt, zullen wij aan de hand van actuele koerslijsten bekijken wat de dagwaarde van uw caravan is. Dit betekent dat wij u ook altijd een goede prijs aanbieden. U kunt bij ons dus nooit het schip ingaan. Als u het bod accepteert dat wij u zullen aanbieden, dan kunt u al op heel korte termijn naar ons pandjeshuis komen. Hier zullen wij de deal met u sluiten en u meteen van geld voorzien. Wij keren namelijk altijd meteen uit. Dit kan zowel in contanten, maar ook een spoedoverschrijving via de bank is mogelijk. In alle gevallen heeft u uw geld dus nog diezelfde dag beschikbaar.

Verpanden is ook een optie

Als u uw caravan liever nog even wilt houden, dan kunt u deze alsnog inzetten om geld bij ons te krijgen. U kunt uw voertuig namelijk ook verpanden. Dat houdt in dat u deze bij ons aanbiedt als onderpand voor een lening. U hoeft uw caravan niet bij ons achter te laten gedurende de periode dat u bij ons beleent. Zo kunt u dus ook dit jaar gewoon op vakantie gaan.

Caravan verkopen