Camper verkopen

Bij ons kunt u snel uw camper verkopen

Heeft u een goede camper in de garage staan, maar bent u niet meer van plan om op reis te gaan? Dan kunt u bij ons altijd terecht wanneer u uw camper verkopen wilt. Wij nemen deze namelijk graag van u over wanneer deze nog van waarde is. Wanneer u met ons in zee gaat, kunt u er zeker van zijn dat wij u een goede prijs voor uw camper betalen. Wij werken altijd met marktconforme prijzen. Dat betekent dat wij uw voertuig zullen taxeren op basis van actuele koerslijsten. Zo krijgt u altijd de maximale prijs voor uw voertuig. Heeft u interesse? Neem dan snel even contact met ons op.

Camper verkopen

Camper verkopen

Een camper verkopen is bij ons zo gepiept

Als u snel geld nodig heeft, kunt u altijd bij ons uw camper verkopen. Wij nodigen u uit om een aanvraag bij ons in te dienen. Wij zullen alles op alles zetten om deze aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Kunnen wij u helpen, dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen. Hier zullen wij de deal met sluiten. Vervolgens krijgt u uw geld meteen uitgekeerd. U kunt dit zowel in contanten ontvangen, maar ook een spoedoverschrijving via de bank behoort tot de mogelijkheden.

U kunt ook bij ons verpanden

Heeft u wel waardevolle goederen, maar wilt u deze niet van de hand doen? Dan kunt u ook altijd spullen bij ons verpanden. U krijgt dan een lening aangeboden op basis van uw waardevolle object. Het is ook mogelijk om uw auto verpanden. U kunt, terwijl u leent, gewoon gebruik blijven maken van uw wagen. Wij nemen deze namelijk niet in. Meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag per mail of telefoon even contact met onze medewerkers op.

Camper verkopen