Cabrio verkopen

Bij ons kunt u snel en eenvoudig uw cabrio verkopen

Als u een cabrio heeft die u nooit meer gebruikt, dan kunt u deze beter van de hand doen. Zeker in het geval waarin de wagen nog nieuw is en nog veel geld kan opbrengen. Wij nodigen u uit om voor het cabrio verkopen bij ons aan te kloppen. We nemen de wagen namelijk graag van u over en wij garanderen u dat wij er een goede prijs voor geven. Wij werken namelijk altijd met actuele koerslijsten om de dagwaarde van uw wagen te bepalen. Daardoor kunnen wij ook garanderen dat wij u altijd een marktconforme prijs zullen betalen. Kom dus vandaag nog even bij ons pandjeshuis langs om te horen hoe wij u kunnen helpen.

Cabrio verkopen

Cabrio verkopen

Een cabrio verkopen kan heel snel geregeld worden

Een cabrio verkopen kan heel veel voeten in de aarde hebben, maar het hoeft niet moeilijk te zijn als u het bij ons komt doen. Wij zorgen er graag voor dat u binnen een paar dagen uw geld in handen heeft. U kunt er voor kiezen om uw geld contant te ontvangen, maar u kunt het ook via de bank op uw rekening laten bijschrijven. Uw wil is wet. Ook wanneer u meer geld nodig heeft, kunt u altijd meer waardevolle goederen bij ons ter overname aanbieden.

U kunt ook een lening bij ons afsluiten

Het kan gebeuren dat u uw wagen liever niet wil verkopen. Ook in dat geval kunnen wij u nog steeds te hulp schieten. U kunt uw wagen namelijk ook bij ons verpanden. U krijgt dan een lening op basis van uw wagen. Terwijl u bij ons een lening heeft lopen, hoeft u uw wagen niet in te leveren. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. Zo kunt u dus gewoon geld lenen, zonder in te hoeven leveren op uw mobiliteit. Wij hopen u snel te mogen helpen.

Cabrio verkopen