Belenen België

Wilt u graag goederen belenen in België?

Als u een factuur heeft ontvangen die u eigenlijk niet kan betalen, maar wel snel moet betalen, kunt u altijd goederen komen belenen in België. Denk hierbij aan waardevolle goederen met een minimale waarde van duizend euro. Dit kan bijvoorbeeld een kunstwerk zijn, een duur horloge, maar ook auto’s kunnen worden aangeboden. Onze manier van werken is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen om in aanmerking te komen voor een lening, is het formulier invullen dat u elders op deze pagina kunt vinden. Wij gaan meteen voor u aan de slag met het bepalen van de exacte waarde van het door u aangeboden object. Voldoet dit object aan onze voorwaarden, dan zullen wij u zo snel mogelijk laten weten welk bedrag u bij ons kunt lenen.

belenen België

belenen België

U kunt bij ons snel goederen belenen in België

Wij staan bekend om het feit dat wij u heel snel geld kunnen uitkeren. Als wij u namelijk kunnen helpen, brengen wij u een bod uit. Neemt u dit bod aan, dan mag u naar ons pandhuis komen om de papieren in orde te maken. In deze papieren leggen wij vast hoeveel geld u bij ons leent en wat u bij ons bent komen belenen in België. Ook leggen wij vast wanneer u de lening weer moet hebben afbetaald. Deze termijn kan een week bedragen, maar wij kunnen hem ook op langer dan een half jaar zetten. Zo heeft u voldoende tijd om het geleende bedrag weer terug te betalen.

Wij betalen de vaste lasten van uw wagen

Als u bij ons uw wagen beleent, dan betalen wij de vaste lasten van uw wagen aangezien wij op dat moment de nieuwe eigenaar van de wagen zijn. Heeft u de lening uiteindelijk weer afbetaald, dan krijgt u uw wagen gewoon weer terug. Wilt u graag eerst nog even overleggen? Neem contact met ons op.

Belenen België