Bedrijfsbus verkopen

Wilt u graag uw bedrijfsbus verkopen?

Bent u als ondernemer net met pensioen gegaan en bent u bezig om uw bedrijfsboedel te verkopen? Dan willen wij graag zaken met u doen. Bij ons kunt u snel en altijd voor een goede prijs uw bedrijfsbus verkopen. Onze manier van werken is uitermate eenvoudig, doch zeer efficiënt. Elders op deze site kunt u een formulier vinden waarmee u bij ons een aanvraag kunt indienen. Wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten bekijken wat de waarde is van het object dat u bij ons wilt verkopen. Voldoet uw object aan onze eisen, dan nemen wij deze graag van u over. Wij zullen u dan uitnodigen om naar ons pandjeshuis te komen om de deal in orde te maken.

Bedrijfsbus verkopen

Bedrijfsbus verkopen

Bij ons kunt u uw bedrijfsbus verkopen voor een goede prijs

Als u bij ons uw bedrijfsbus verkopen komt, dan krijgt u daar altijd een goede prijs voor. Wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten vaststellen wat de dagwaarde van uw wagen is. Wij keren u dus altijd een marktconforme prijs uit. Dit doen wij al meer dan twintig jaar en wij hebben al heel veel mensen van geld mogen voorzien. Heeft u interesse in onze diensten, dan hopen wij u snel een keer in ons pandjeshuis te mogen verwelkomen.

U kunt bij ons ook goederen belenen

Als u wel geld nodig heeft, maar liever geen afstand wilt doen van uw bezittingen, dan kunt u deze ook altijd bij ons verpanden. Dat houdt in dat wij u een lening zullen aanbieden op basis van uw wagen. Ook in dit geval krijgt u meteen geld van ons. Wij keren contant of via een spoedoverschrijving via de bank uit. In beide gevallen heeft u het geld dus nog diezelfde dag beschikbaar. Heeft u nog vragen over onze diensten of over onze voorwaarden? Neem dan even contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.

Bedrijfsbus verkopen